Turul Romaniei, vara, cu o masina inchiriata

Car_hire_ford_fiesta_36_1Romania este o tara extrem de frumoasa si cu un potential turistic ridicat. Este tara in cadrul careia se imbina toate unitatile de relief si tara care are cateva obiective turistice unice in Europa si in lume. In conditiile acestea, este pacat sa vizitati alte tari inainte sa descoperiti ce ofera Romania. Si cum puteti sa vizitati cel mai bine tara si sa va faceti o impresie despre locurile pe care ati vrea sa le revedeti? Pornind la drum: turul Romaniei pe timp de vara.

Astfel, veti putea sa vizitati toate obiectivele turistice mari si sa va faceti o impresie despre acestea. Puteti incepe cu litoralul Marii Negre, Delta Dunarii, turul manastirilor si cetatilor din Moldova, va puteti bucura privirea cu peisajele ce iti taie respiratia din Maramures si Bucovina. Iar cand ati obosit, va puteti relaxa la Baile Termale din Bihor, pentru a va incarca bateriile pentru centrul tarii. Muntii Apuseni au mii de obiective turistice gata sa fie explorate si care or sa va faca sa exclamati de fericire de fiecare data cand le vedeti.

Vestul tarii se lauda cu orase curate si frumoase, dar si cu o istorie la fel de frumoasa, asa ca ar fi bine sa nu le ratati. Mai mult ca sigur nu vreti sa ratati nici locul prin care Dunarea intra in tara, ori statuia lui Decebal. Zona Sibiului este incarcata de traditie, iar de Valea Prahovei nu mai are rost sa discutam prea multe, pentru ca este super-cunoscuta. Iar Muntenia si Oltenia sunt pline de locuri istorice, dar si de peisaje incantatoare, care or sa va ramana intiparite in minte.

Si totusi, cum va puteti bucura de toate aceste minunatii ale Romaniei? Cu o masina. Cel mai bine este sa porniti in turul Romaniei cu masina personala, pentru a fi siguri ca vizitati ce doriti si cand doriti. Iar daca nu dispuneti de o masina personala, puteti apela la una inchiriata.

Cu ajutorul unei masini inchiriate, veti putea sa va bucurati de turul Romaniei, la preturi foarte bune si fara multe batai de cap. Este mult mai convenabil si confortabil, decat daca ati merge cu autocarul spre exemplu.